вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Круглий стіл з обговорення та підписання Суспільного договору Херсонської мережі Громадянської асамблеї України з кандидатами у депутати Херсонської міської ради та кандидатами на посаду Херсонського міського голови

Прес-анонс

15  жовтня  2010 року  об 11 годині у приміщенні Художнього музею ім. Шовкуненка   відбудеться круглий стіл з обговорення та підписання Суспільного договору Херсонської мережі Громадянської асамблеї України з кандидатами у депутати Херсонської міської ради та кандидатами на посаду Херсонського міського голови

Вибори до органів місцевого самоврядування  є надзвичайно важливим етапом  розвитку місцевої демократії та самоврядування, етапом формування зрілої небайдужої громади.
Час виборів повинен бути не просто часом передвиборчих програм, а перш за все часом конструктивного діалогу громадськості з кандидатами на посаду міського голови і кандидатами у депутати міського і районного рівнів.
Це необхідно для  вироблення колективного бачення шляхів розвитку громади і міста та напрацювання суспільних домовленостей щодо системного підходу до виконання передвиборчих обіцянок кандидатів та збалансованої роботи органів місцевого самоврядування.
З цією метою Херсонська обласна мережа Громадянської Асамблеї України ініціює підписання Суспільного договору.
Цим  Договором кандидати на посади у міській владі та громадськість засвідчать:
- з боку   майбутньої влади бажання чесної та конструктивної передвиборчої кампанії та співпрацю один з одним та з громадськими організаціями на благо розвитку територіальної громади м. Херсона у після виборчий період.
- з боку громадських організацій – проінформувати виборців про конструктивність підходів кандидатів до реальних проблем міста та допомогти майбутній владі у створенні дієвих механізмів діалогу з громадськістю та вирішення суспільно значимих проблем.
Суспільний договір з боку Громадянської асамблеї України представлять координатор мережі ГАУ Ганна Парфьонова, голова Херсонської обласної організації КВУ Дементій Білий, голова громадської організації «Безпосереднє народовладдя» Лариса Щепьоткіна, голова громадської організації «Нова генерація» Ольга Жукова.
Запрошуємо всіх представників партій, від яких балотуються кандидати в депутати херсонської міської ради та кандидатів на посаду міського голови, представників засобів масової інформації.


Контактна особа, координатор мережі ГАУ Парфьонова Г.В.
Тел. 0669465305
Е-мейл: rozvitok@public.kherson.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар